Preguem llegeixi atentament aquestes Condicions d'Ús i Política de Privadesa amb anterioritat a la utilització i accés a aquesta Web.

En utilitzar o accedir a aquesta web, vostè reconeix que ha llegit, entès i acceptat el Contracte de Condicions d'Ús i Política de Privadesa. Aquestes condicions estan concebudes per garantir un bon ús de les pàgines Web en Internet.

Pous - Advocats es reserva el poder realitzar qualsevol modificació, en tot moment i sense previ avís, referent al contingut del seu Web, ja sigui en la seva informació, configuració o presentació.

L'accés i l'ús del material contingut en el lloc Web de pous-advocats.cat són de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. Per aquest motiu pous-advocats.cat no respondrà davant cap perjudici o conseqüència que del seu ús o accés pogués derivar-se. D'altra banda, la informació facilitada en aquesta Web té únicament finalitats de caràcter informatiu, no constituint així un assessorament psicològic ni personalitzat, o de cap altra naturalesa.

Pous - Advocats respondrà únicament a aquelles omissions o errors que puguin donar-se en la informació sobre la seva titularitat, amb el compromís de realitzar el màxim esforç en l'actualització del lloc. La utilització dels drets de pous-advocats.cat no autoritzada per tercers podrà donar lloc a les responsabilitats que la llei estableix per a això.

Qualsevol referència a la Web de pous-advocats.cat, en tot el referent a contingut, productes, servei, etc., o qualsevol altra informació en la qual pugui constar la marca i el nom comercial, i la titularitat del qual sigui d'un tercer no significarà recomanació o patrocini per part de pous-advoctas.cat